Om Oss


Image

Vi har lang erfaring med maling og renovering

TRONDHEIM MALERTEAM AS er et selskap som ble startet i 2013 og har som formål å tilby gode løsninger på maler og håndtverks jobber i Trøndelag av høy kvalitet og faglig fokus. Våre ansatte har lang og bred erfaring med det meste innen renovering av boliger. Trondheim malerteam har faglærte og ufaglærte arbeidere. Med base i Trondheim og med større samarbeidspartnere dekker vi de fleste maler og renoveringsoppdrag i fylket.
Vårt mål er at de ansatte skal trives på jobb og at de skal ha det fint der. Vi skal være en inkluderende arbeidsplass både for våre annsatte men også våre kunder. Hovedfokuset vil selvsagt alltid være på god kundebehandling og arbeid av høy kvalitet.

Visjon

Trondheim Malerteam AS er et selskap som ble startet i 2013 og har som formål å tilby gode og rimelige løsninger på maler og håndtverks jobber i trøndelag av høy kvalitet.


Verdier og mål

Vi putter fokus i det som gjelder - kunden. Om det skal være snekkerarbeid, maling eller fjerning av listverk, så er vi klare for å ta imot all ønsker kunden har.

Image

Vår kontaktinformasjon

Adresse
Riksvegen 1726, 7510 Skatval
E-post
Telefon